Företagande

 

Som företagare möter man många olika personer i olika situationer. Hur fungerar dina möten idag? Når du fram med din berättelse och ditt erbjudande? Hur fungerar du under dina möten?

Att göra skillnad i kund- och medarbetarmötet handlar om att beröra och skapa en personlig kontakt.

Ett möte som ger avtryck leder till trogna och lojala kunder och medarbetare, de kanske till och med blir ambassadörer för din verksamhet.

 

 

 

Vår metod ger dig en rejäl fördjupning i det viktigaste i din säljprocess – du själv. En djup självinsikt ger dig en stor fördel i dina relationer med andra människor. Det är den första nyckeln du behöver för att se hur ditt beteende och bemötande påverkar samtal och situationer.

 

 

 

 

För att nå fram med det du vill berätta eller erbjuda så är perception en nyckelfaktor. Genom vårt verktyg kan du träna upp din förmåga att se på saker och ting ur ett annat perspektiv.

 

 

 

VÅR LÖSNING

 

Coaching enskilt eller i grupp –

Vi bokar tid online eller fysiskt och tillsammans går vi igenom de situationer du vill utveckla. Din självkännedom ökar och jag blir din spegel i hur du bemöter enligt din intention och dit du vill nå. Du får konkreta verktyg som matchar den person du vill öka ditt samarbete med. Verktygen testas och utvärderas.

Vi är alla olika och för att olikheterna ska kunna upplevas som styrkor behöver vi öka vår självkännedom och verktygslåda i bemötandet – och det får du i mötet med oss!

Workshop – 

Dagar som formas efter de situationer ni vill utveckla som grupp och enskilt. Ni tränas i observation av er själva och den ni har framför er. Observationerna ger nycklarna till bemötandet och ni tränas i att matcha personen och situationen ni vill utveckla. Roliga, insiktsfulla och härligt utmanande dagar som ger avtryck.

Online verktyget CoXpress (finns att tillgå hösten 2020) –

Ett verktyg som hjälper dig att observera dig själv och den du möter. I nästa steg ger verktyget förslag på bemötanden som fungerar. Verktyget visar även vad du kan justera för att bättre matcha den person du möter. Ett suveränt online verktyg som kontinuerligt ökar din självkännedom och som stödjer dig att bli uppfattad som du önskar och är värd.

Vill du veta mer? Hör av dig, så bokar vi in ett möte. Naturligtvis kostnadsfritt.